Svet-Stranek.cz
..svobodné putování svou cestou....
divočina sibiřského vlka

Kdo se dívá ven,sní..kdo dovnitř,probouzí se..:..svobodné putování svou cestou....

Kdo se dívá ven,sní..kdo dovnitř,probouzí se..

Většina lidí je někým jiným.Jejich myšlenky jsou názory někoho jiného,jejich životy jsou jen napodobeniny,jejich vášně pouhé citace..

         

 

           Kolik lidí dělá to,co opravdu dělat chtějí?Kolik jich je opravdu šťastných,naplněných a smířených sami se sebou?Popravdě skoro nikdo.Není toto samo o sobě hluboké a naprosto šílené odsouzení,kterému říkáme "život"?Většina lidí dělá to,o čem si myslí,že musí dělat.To znamená sloužit systému podle jeho podmínek.Proč zaměňujeme "život" se světem,jaký nyní prožíváme?Co má život společného s výbuchy bomb,které zabily děti před očima svých rodičů a bomb,které zabily rodiče před očima svých dětí a to celé v zájmu "osvobozování"?


          Kde je život ve vstávání každé ráno ve stejnou dobu,abyste se mačkali či stáli v davu na ten stejný vlak na cestě do té stejné práce,která vás nudí,frustruje a nenaplňuje a pak se zase tou stejnou tlačenicí či stejným davem vracet,abyste se dívali na ty stejné večerní programy v televizi,které s vámi nakládají jako s pitomci?


          Kde spatřujete život v posílání dětí do škol a univerzit navržených k tomu,aby je vyplivly jako naprogramované součástky další generace?Ale zase,raději bychom sebe sami přesvědčili,že máme "dobrou práci","dobrou kariéru","dobrý život" a že jsme dali svým dětem "dobré vzdělání",než abychom čelili té největší hrůze,že život vlastně stojí za prd.


          Alespoň tedy v porovnání s tím,jaký by mohl být a jaký bychom ho chtěli mít.Opravdu tu nejde ani náhodou o "život".Je to závoj slz zamaskovaný spoustou řasenky a zaplácaný ohromným množstvím sebeklamu.


         Posuzujeme své "štěstí" podle stavu našeho neštěstí a naše úspěchy podle symbolů a cetek,které systém zřídil jako základ "úspěchu".



     David Icke-Jen Nekonečná Láska je skutečná(..a vše ostatní je iluze!)

návštěvníků stránky
celkem47 393
tento týden25
dnes17